top of page

Voorbereiden op de basisschool met uitstekende begeleiding

Peuteropvang

Een naadloze overgang op de basisschool is waar wij voor staan. Peuters zijn in dit deel van hun leven constant bezig met het ontwikkelen van hun geheugen-, taal-, motoriek-, sociale-, creatieve- en cognitieve- vaardigheden. Door de inzet van professioneel opgeleide pedagogisch medewerkers bij onze peuterspeelzaal in Marum kan hierin bijgestuurd worden. Op deze manier is de overstap naar een basisschool geen probleem. 

Wanneer?

Peuteropvang is mogelijk in de ochtenden en/of middag. Combinaties zijn mogelijk.

Minimale afname is twee dagdelen (2 x 4 uur) per week.

Ook mogelijk in combinatie met kinderdagopvang

 

Haal- en brengtijden

ochtend dagdeel  8.30 uur - 12.30 uur

middag dagdeel  13.30 uur - 17.30 uur

(afwijkende tijden in overleg)

Toegevoegde waarde 

Als kinderdagverblijf willen wij niet alleen een gezellige plek bieden. Een toegevoegde waarde creëren vinden wij ook erg belangrijk. Door de homogene leeftijdsopbouw op de groep is het aanbod aan materialen, activiteiten en de inrichting goed afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Hierdoor kunnen kinderen zich in een veilige, uitdagende omgeving optimaal ontwikkelen. Onze medewerkers worden tijdig en specifiek bijgeschoold om u er van te verzekeren dat uw kind bij ons in goede handen is.

Tarieven

Peuteropvang / peuterspeelzaal kennen andere financieringsmogelijkheden. Zo bestaat er peuteropvang met kinderopvangtoeslag, maar ook gesubsidieerde peuteropvang.

Direct weten wat voor u de kosten zijn? Ga dan naar onze calculator.

bottom of page