top of page

WIJ halen uw kind van school en gaan naar onze gezellige buitenschoolse opvang in Marum

Naschoolse opvang

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om uw kind s'middags uit school te halen dan bied onze naschoolse opvang uitkomst. Wij van kindercentrum Baloo en kindercentrum Jut en Jul zorgen er graag voor dat u met een gerust gevoel van huis kunt zijn. Voorschoolse kinderopvang draagt bij aan een rustig begin van de dag. Bij de naschoolse opvang bieden wij een leuke, gezellige en huiselijke plek waar de kinderen vriendjes maken, spelen en zich ontwikkelen tot wie ze zelf zijn. 

Ophaalmoment

Zodra de schooldag voorbij is staan de leidinggevenden van kindercentrum Baloo en kindercentrum Jut en Jul al op het plein te wachten. Zodra de kinderen vrij zijn komen de eerste verhalen naar boven over hoe het op school is geweest die dag. Een luisterend oor voor de gene die daar behoefte aan heeft vinden wij bij ons kindercentrum erg belangrijk. Ook het spotten en bespreken van onenigheden hoort daar bij.

Door de ligging van beide kindercentra is het mogelijk om de meeste kinderen wandelend of fietsend op te halen. De scholen die verder gelegen zijn bereiken wij door gebruik te maken van ons eigen vervoer. 

Na schooltijd

Wanneer de kinderen vrij van school zijn begrijpen wij heel goed dat ze even wat voor zich zelf willen doen. Na het eten en drinken beginnen de activiteiten. De kinderen die buiten willen spelen worden voorzien buitenspeelgoed, mogen hutten bouwen en zelf ontdekken wat er allemaal te beleven valt. De kinderen die liever binnen spelen worden voorzien van het speelgoed waar ze mee willen spelen. Uiteraard zijn er genoeg plekken in het gebouw om eerst even tot rust te komen of een boekje te lezen. Sommige kinderen doen mee aan de activiteit die de leidinggevende hun aanbied.

De buitenschoolse opvang na schooltijd onderscheiden we twee varianten:

 

  • Naschoolse opvang NSO kort (vanaf 14.00 uur – 16.00/17.00/18.00 uur) 

  • Naschoolse opvang NSO lang (vanaf 12.00 uur – 16.00/17.00/18.00 uur)

(Kinderen die om 12 uur / half 1 vrij zijn van school krijgen bij ons de lunch.)

bottom of page