top of page

Jouw baby bij de beste babyopvang van Marum

Babyopvang bij kindercentrum Baloo en Kindercentrum Jut en Jul

Een nieuw leven is het mooiste wat er bestaat. Wij begrijpen dat je daar voorzichtig mee bent. Het kan dus een hele stap zijn om te kiezen voor kinderdagopvang. Bij zowel Kindercentrum Jut en Jul als Kindercentrum Baloo verzekeren wij u dat uw kind in vertrouwde handen is. Onze medewerkers zorgen namelijk al meer dan 20 jaar voor een liefdevolle, huiselijke babyopvang.

Net zoals thuis

Professionele toezicht in de eerste periode van het leven van een baby is erg waardevol. De ontwikkeling gaat ook ontzettend hard in de eerste periode. Het is daarom ook erg belangrijk dat uw kind, net als thuis, zich prettig voelt. Op tijd slapen en eten is de basis voor een goede ontwikkeling. De juiste afstemming hiervan wordt  met de ouders en de groepsleiding besproken. 

Ontwikkeling

Bij onze kinderopvang kijken wij sterk naar de ontwikkeling van uw kind. Met vaste gezichten kan dit. De ontwikkeling van uw kind is namelijk een traject voor langere tijd. In de loop van de opvang zullen onze medewerkers zien welke fase uw kind doormaakt en hier positief op inspelen. Zeker met opvang van baby's vinden wij het belangrijk dat uw kind aan een vaste medewerker wordt toegewezen om zo goed toezicht te kunnen waarborgen. Uiteraard zal de pedagogisch medewerker u op de hoogte houden van de ontwikkelingen die uw kind doormaakt.

bottom of page