top of page

Vroeg beginnen? Wij brengen uw kind naar school

Voor de vroege vogels onder ons is er voorschoolse opvang

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om uw kind morgens vroeg naar school te brengen dan bied onze voorschoolse opvang uitkomst. Wij van kindercentrum Baloo en kindercentrum Jut en Jul zorgen er graag voor dat u met een gerust gevoel de dag kunt beginnen. Voorschoolse kinderopvang draagt daarnaast bij aan een rustig begin van de dag. Zonder stress of haast worden de kinderen bij hun leraar of lerares gebracht.

Vanaf welk tijdstip?

De kinderen kunnen vanaf 7.00 uur worden gebracht en onze groepsleiding zorgt ervoor dat de kinderen op tijd op school zijn. 

Ontbijten

Bij de voorschoolse kinderopvang is het de bedoeling dat de kinderen zelf hun ontbijtje mee brengen van thuis. De meeste kinderen worden tussen 7:00 en 7:30 gebracht. Gezamenlijk beginnen we dan de dag in kleine groepen van maximaal 10 kinderen per pedagogisch medewerker. De kinderen worden zo veel mogelijk in groepen geplaatst met leeftijdsgenootjes of met hun vriendjes en vriendinnetjes. 

Thuis ontbijten en na het ontbijt

Wanneer de kinderen klaar zijn met ontbijten of thuis al hebben gegeten kunnen ze nog even spelen voordat ze naar school worden gebracht.

bottom of page