Nieuw: Peuteropvang

26 Mar 2019

 

 

Samen spelen, samen delen. Speciaal voor die ouders die graag willen dat hun kind spelenderwijs goed is voorbereidt op een naadloze overgang naar het basisonderwijs.  Samen met leeftijdsgenootjes in de leeftijdscategorie 2-3 jaar worden door Pedagogisch Medewerkers ontwikkelingsgerichte activiteiten aangeboden, is er aandacht voor de ontwikkeling van hun motoriek en krijgen de kinderen gericht taalaanbod. Ook kunt u samen met uw kind deelnemen aan Peuterdans die in samenwerking met dansschool SDM meerdere keren per jaar wordt georganiseerd. Lekker bewegen op muziek!!

 

Voor meer informatie of aanmelding kunt u een mailtje sturen naar:  info@baloo.nl  of  klik hier

Please reload

Recente berichten

March 26, 2019

March 26, 2019

January 7, 2019

Please reload

Archief
Please reload

© Kindercentrum Baloo Marum (Groningen)   

Locatie Jut & Jul
Wendtsteinweg 15 Marum
telefoon 0594-697647

Locatie Baloo
Langestraat 65 Marum
telefoon 0594-644704 (b.g.g. Jut & Jul)