1/2

Kinderopvangtoeslag

bereken de tegemoet-koming via

onze Rekentool

 

Kosten

Stel, u heeft na een vrijblijvende rondleiding uw keus gemaakt voor kinderopvang bij Kindercentrum Baloo of Jut&Jul maar u weet niet exact wat de maandelijks kosten zijn, dan kunt u gebruik maken van onze handige Rekentool. 

Direct weten wat de kosten zijn? Gebruik dan onze handige rekentool en zie wat de nettokosten zijn voor u

 

 

Aanvraag

Als duidelijk is wat de kosten kinderopvang  zijn op basis van uw persoonlijke situatie kunt u een offerte aanvragen of de definitieve aanmelding kenbaar maken via een mailtje of telefonisch. 

 

 

 

Belastingdienst

Na ontvangst van uw bericht krijgt u van ons per mail een offerte of een plaatsingsovereenkomst met de te verwachten kosten en alle overige gegevens die nodig zijn om een Kinderopvangtoeslag aan te vragen.  Deze kunt u aanvragen via:   www.belastingdienst.nl/toeslagen

 

De kinderopvangtoeslag wordt door de belastingdienst maandelijks voorafgaand aan de opvangmaand omstreeks de 20e van elke maand op uw eigen rekening bijgeschreven. De factuur van Baloo ontvangt u maandelijks omstreeks de 24e.

Aan het eind van het jaar ontvangt u van ons een jaaroverzicht van de daadwerkelijk afgenomen uren kinderopvang, de definitieve afrekening met de belastingdienst vindt dan omstreeks april van het volgende jaar plaats.

Intake en wenmoment

Als alle financiële formaliteiten zijn afgerond en de plaatsingsovereenkomst ondertekend door ons is ontvangen wordt er 1 week voor de eerste opvangdag altijd eerst een intakegesprek met u ingepland en vindt bij voorkeur bij u thuis plaats. Specifieke zorgvragen worden samen met u doorgenomen en kan er tevens een wenmoment voor uw kind(eren) worden afgesproken. 

                   

Heeft u nog vragen of onduidelijkheden of hulp nodig bij het aanvragen neemt u dan gerust contact op en wij helpen u graag verder.  

LRK nummers 

Kinderdagopvang Baloo:                   105498038

Buitenschoolse opvang Baloo:         208521859

Kinderdagopvang Jut & Jul:               215649333

Buitenschoolse opvang Jut & Jul:     105422939

© Kindercentrum Baloo Marum (Groningen)   

Locatie Jut & Jul
Wendtsteinweg 15 Marum
telefoon 0594-697647

Locatie Baloo
Langestraat 65 Marum
telefoon 0594-644704 (b.g.g. Jut & Jul)